Esti aici:Index medical / Lista dupa DATA / Europe Eye


Europe Eye


 

Cel mai mare spital privat de oftalmologie din Romania si din Europa de Sud-Est!

Lansat in mai 2011, Spitalul de Oftalmologie Europe Eye are o suprafata de 10.000 de metri patrati, realizandu-se o investitie de 20 de milioane de dolari. Aici se asigura servicii complete de diagnosticare, chirurgie si tratament oftalmologic la standarde europene si se trateaza boli oculare precum glaucomul, traumatismele oculare, afectiunile vitreo-retiniene si inflamatiile oculare, cu ajutorul unor medici cu o bogata experienta in domeniu, dar si al echipamentelor ultraperformante.

Gama complexa de servicii medicale oftalmologice acopera toate afectiunile ce pot surveni la nivel ocular, atat la adulti, cat si la copii, punandu-va la dispozitie cele mai performante echipamente si cele mai noi tehnologii in domeniu, alaturi de personalul medical specializat, renumiti medici oftalmologi din Romania si din strainatate cu o inalta calificare in domeniu.

In cadrul Spitalului puteti beneficia de cel mai performant laser cu femtosecunde al momentului –  CARL ZEISS VISUMAX 500 kHz, pentru efectuarea flap-ului corneean (tehnica FemtoLASIK), implantul de inele intracorneene (INTACS, FERARRA, KERRARING) si transplantul de cornee total sau partial (keratoplastie perforanta sau lamelara).

Infrastructura existenta in cadrul Europe Eye le permite medicilor sa diagnosticheze si sa trateze cu o mare precizie, in mod eficient, zeci de mii de pacienti anual:

  • capacitate de examinare de 600 de pacienti pe zi,
  • 30.000 de operatii oftalmologice generale pe an,
  • 25.000 de operatii cu laser si transplante de cornee anual.

Prin deschiderea spitalului Europe Eye se incheie era sistemului “orice doctor se pricepe la orice” si incepe era specialistilor, a standardelor ridicate si a serviciilor medicale dedicate.

 

NOTA: Inainte de a adauga comentariul te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
  • - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
  • - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Multumim!
echipa i-medic.ro

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.

Contacteaza: Europe Eye

Contacteaza
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.