Esti aici:Index medical / Lista dupa DATA / NEI Medica Asist


NEI Medica Asist


NEI Medica Asist este o unitate medicala care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui pacient servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie si conditii de siguranta si confort.

 

Oferim serviciul de Medicina Muncii structurat in functie de riscurile profesionale specifice companiei dvs., identificate in prealabil de specialisti in domeniu.

 

In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor 5 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Romania. Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, responsabilitatea personalului nostru medical, echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia pacientilor nostri.

NOTA: Inainte de a adauga comentariul te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
  • - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
  • - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Multumim!
echipa i-medic.ro

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.

Contacteaza: NEI Medica Asist

Contacteaza
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.