Esti aici:Cum tratam conjunctivita?


Cum tratam conjunctivita?


Am si eu o conjunctivita cronica acutizata, nu am putut sa iau tratament de la inceput pentru ca atunci cand m am dus la oftalmolog mi a spus ca nu stie ce am si ca de fapt nu am nimic asa ca sa maduc linistit acasa.... (eu clipeam foarte des pt ca ma usturau ochii). Dupa mai multe consultatii la diferite cabinete de oftalmologie particulare (La Unirii, inre Universitate si Romana, apoi la Buzau la un oftalmolog renumit) mi am dat seama ca am cheltuit multi bani si eu nu am un diagnostic si nici un tratament.

In cele din urma am ajuns la un cabinet particular din Pitesti la care medicul oftalmolog (Dr Vasilescu Luminita, o doamna extraordinar de priceputa in meseria dansei)  in urma consultatiei a stabilit ca am conjunctivita cronica acutizata si mi a dat un tratament cu: pranoflog(35lei) sinedol(se face numai in laborator si costa numai 7lei se gaseste in spate la romana la spitalul de ochi),si unguent flumetol numai pentru noapte.

Administrare: de trei ori pe zi (dimineata pranz si seara) in ordinea de mai sus, cate o picatura in fiecare ochi, a doua picatura la 5 minute dupa prima pt ca prima sa poata fi absorbita in tesut.   si un unguent flumetol numai pentru noapte. 

Avand in vedere ca am gasit rezolvarea dupa aprox 2 ani de la inceputul conjunctivitei mi s-a recomandat sa port ochelari lentile pt vedere la distanta 0.25, heliomati-culoare gri, cu antireflex pentru computer.

Alte recomandari: sa nu fiu stresat, sa evit computer-ul si televizorul, sa fac sport si sa nu pun mainile murdare la ochi 

Cum tratam conjunctivita? By: admin (4 replies) Joi, 01/29/2009 - 19:26