Esti aici:Dieta si nutritie / Diete / Regim alimentar pentru ciroza hepatica


Regim alimentar pentru ciroza hepaticaNOTA: Inainte de a adauga comentariul te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
  • - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
  • - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Multumim!
echipa i-medic.ro

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

Buna ziua! Am ciroza hepatica toxi-nutritionala child A! Se apropie Pastele...Am voie sa "ciugulesc"o friptura de miel si o ciorba din acelasi animal?Multumesc si sarbatori fericite!

Buna ziua,am 31 ani si de 4 ani am fost diagnosticata cu ciroza biliara primitiva.de aproape un an am adus analizele la valorile normale,cu regim cu medicamente,dar acum de 2 luni bilirubina totala a inceput sa-mi creasca din nou.As vrea sa spun ca am mai mancat si mancare mai normala,adica pentru oamenii sanatosi.Oare o fii de la asta?sau care ar putea fi cauza?                                                                                Astept un raspuns.va rog.

Ciroza biliara primitiva (CBP) este o boala caracterizata printr-o colestaza intrahepatica (diminuarea si uneori oprirea totala a fluxului lichidului biliar), ce duce la distrugerea progresiva a canalelor biliare si la ciroza. Regimul alimentar precar sau excesul de cofeina pot afecta valoarea bilirubinei totale, desi nu cred ca alimentatia este factorul care a determinat cresterea bilirubinei. Multa sanatate!

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.


Urmati-ne pe Facebook

Inchideti