Termen cautat

Suplimente alimentare

Efectele benefice ale uleiului de peste

In ultimii 10 ani studiile efectuate de medicii specialisti au demonstrat capacitatea uleiului de peste de a ameliora simptomele asociate depresiilor si diabetului. Cheia eficientei acestui supliment consta in cantitatea mare de acizi grasi oemga 3, esentiali pentru functionarea organismului, fiind regasiti in structura tuturor celulelor din organism.

Alegerea corecta a suplimentelor pe baza de ulei de peste

Inainte de a opta pentru un anumit tip de ulei de peste este recomandat sa verificati cu atentie care este cantitatea de omega 3 continuta de produsul respectiv. Astfel, fiecare dintre noi va gandi instinctiv ca o cantitate mai mare de omega 3 este cea mai buna alegere, insa in cazul uleiului de peste un alt factor mai trebuie luat in considerare: puritatea.

Retete de supa cu orz

Tinand cont de faptul ca orzul face parte din categoria cerealelor integrale, timpul de pregatire al acestuia este destul de mare, extinzandu-se pana la cateva ore. Cu toate acestea exista cateva retete de supa cu orz care necesita adaugarea tuturor ingredientelor odata, oferind-va in acest fel libertate de miscare in timpul procesului de gatire.

Pagini