Esti aici:Noutati medicale / Evenimente medicale / Conferinta Nationala a Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie - Editia a XVI- a


Conferinta Nationala a Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie - Editia a XVI- a


ocietatea Romana de Ultrasonografie in Medicina si Biologie organizeaza in perioada 30 Mai – 1 Iunie, la Oradea, a – XVI- a Conferinta Nationala a Societatii Romane de Ultrasonografie in Medicina si Biologie.

Paralel cu acest eveniment se desfasoara Cursul european de tip endorsed – „Actualitati in ultrasonografie: ecografie cu substanta de contrast, elastografie, ecoendoscopie”.

Parteneri: Universitatea din Oradea, Primaria Oradea
Adresabilitate: Medici primari, specialisti si rezidenti din toate specialitatile medicale, precum si studenti la medicina
Conferinta va fi creditata de catre Colegiul Medicilor din România cu puncte EMC.

Taxe:

Inscrierea studentilor la conferinta se va face in limita locurilor disponibile.
Taxele de participare pentru cursul european de tip endorsed: „Actualitati in ultrasonografie: ecografie cu substanta de contrast, elastografie, ecoendoscopie” sunt:
Medici primari/specialisti 100 Euro
Medici rezidenti 50 Euro

Date importante:
1. Se acorda o reducere de 20% din taxa de conferinta pentru participantii care vor opta atat pentru inscrierea la conferinta cat si la cursul european de tip endorsed “Actualitati in ultrasonografie: ecografie cu substanta de contrast, elastografie, ecoendoscopie”

2. Data limita de trimitere a rezumatelor este 01.05.2013

NOTA: Inainte de a adauga comentariul te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
  • - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
  • - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Multumim!
echipa i-medic.ro

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.