i-MEDIC.ro / Firme medicale / S.C. PLURISERV S.R.L.

Prezentare firma

Descriere: 

Ne ocupam de 10 ani de comecializarea produselor naturiste.

Puteti gasi la noi: suplimente nutritionale, siropuri, ceaiuri, produse apicole, de aromaterapie, cosmetice bio, alimente bio, parafarmaceutice, de la cei mai importanti producatori.

Misiunea noastra este sa venim in sprijinul dumneavoastra si de aceea va oferim o paleta larga de produse pentru orice varsta si afectiune.

Experienta bogata in sprijinul sanatatii dumneavoastra este rezultatul longevitatii noastre pe piata produselor naturiste.

Hrana moderna nu ne mai garanteaza toata gama de nutrienti imdispensabili functionarii normale a organismului.

Suplimentele pe care vi le oferim va asigura o implinire a nevoilor organismului dumneavoastra pentru a opera in parametri eficienti.

Industria farmaceutica si industria de cosmetice pun la dispozitie produse obtinute in intregime in mod sintetic ceea ce determina probleme secundare multiple, unele extrem de periculoase.

Efectele de care vorbim nu se intalnesc la utilizarea produselor obtinute din ingrediente naturale.

Ne-am dorit sa fim cat mai deschisi fata de dumneavoastra, oferindu-va consultanta de specialitate pentru realizarea unor retete dedicate in raport cu problemele sanatatii dumneavoastra.

Dorim sa ne fidelizam clientii prin oferte si reduceri.

Ineditul ofertei noastre sta in gruparea preparatelor in pachete tematice pe afectiuni si la preturi de promotie.

Gandirea noastra este ca toti oamenii pot fi sanatosi observand legile alimentatiei holistice, ale remediilor naturale, gandirii pozitive si unei vieti active.

Sloganul dupa care ne ghidam este: "MEDICUL TRATEAZA INSA NATURA VINDECA".

In cadrul magazinului nostru de pe web puteti gasi si bloguri in care va oferim sfaturi utile pentru buna stare de sanatate a dumneavoastra.

Va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail-ul magazinului pentru orice sfat sau recomandare.

https://cufarulculeacuri.ro

https://cufarulculeacuri.ro/contact/