Scolioza


Autor: ene_aura
1 post / 0 new
Scolioza

Ziua buna, tuturor!

Am intalnit tot mai multi parinti dezorientati si ingrijorati de scolioza dezvoltata la copii atat de des si de la varste fragere. Din acest motiv, am decis sa deschid acest topic si sa invit cat mai multe persoane sa vina cu pareri pertinente, informatii si sfaturi despre aceasta afectiune si cum poate fi tratata.

Ca mama, pot spune ca orice problema de santate a copilului iti da lumea peste cap, chiar daca nu este ceva grav. Cand am aflat de scolioza feitei mele am fost foarte ingrijorata, insa pe parcurs am reusit sa ma calmez :) Am mers la ortopedie, am facut o radiografie, iar dupa aceea am urmat Terapia Schroth cu fizioterapeutul Bogdan Goga. Din fericire, in cazul nostru, deviatia coloanei nu era foarte mare si am corectat coloana doar prin fizioterapie, nefiind nevoie sa apelam si la corsetul medicinal. Eu am fost foarte multumita de rezultatele acestei terapii si o recomand cu inima deschisa pentru copii si adolescenti, unde rezultatele sunt extraodinar de bune. Cat despre Bogdan Goga, am numai cuvinte de lauda si multumiri. Pe el il gasiti la Spitalul Fundeni sau la centrul Terapie pentru Miscare, in apropiere de parcul Carol.

Va rog sa impartasiti si voi  informatii si recomandari, astfel incat parintii sa fie informati si sa nu fie nevoiti sa umble zile in sir pana gasesc un fizioterapeut bun, un centru aproape de casa sau cu preturi accesibile pentru situatia lor financiara.

Va multumesc!