pete zona inghinala


am o pata in zona inghinala(partea stanga) o am cred ca de aproximativ 1 an poate chiar mai mult ( nu i`am dat atentie pana acum) nu ma doare nu ma ustura nu am mancarimi, e de culoare roz spre vanat, arata ca o arsura, de curand,3-4 saptamani mi-a aparut si pe partea dreapta, am 21 de ani si nu am facut sex niciodata fara prezervativ, m-am protejat tocmai pentru a nu risca.nu stiu cum am dobandito; este posibil sa fie de la transpiratie???(de fel transpir foarte mult).mi-au trecut tot felul de idei prin cap care mai de care mai macabre si nu stiu ce sa cred.as dori un raspuns,multumesc anticipat.


NOTA: Inainte de a adauga comentariul te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
  • - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
  • - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Multumim!
echipa i-medic.ro

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

Este posibil sa fie doar o eczema, dar sigur va poate spune doar un medic dermatolog. Cat priveste riscul de a dobandi o boala cu transmitere sexuala tin sa va reamintesc ca prezervativul se mai si rupe si bolile se transmit si prin sex oral (cand majoritatea barbatilor nu folosesc prezervativul). Multa sanatate!

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.