Scaun negru


buna seara,am si eu o intrebare de vreo 3-4 zile am scaunul  negru desi nu am avut o modificare a alimentatiei.in luna februarie am fost diagnosticata in urma unei endoscopii cu esofagita de reflux gastrita eroziva tip B si duodenita,am urmat tratament nu nexium si mi-am revenit ,adica nu am mai avut dureri de stomac sau arsuri.atunci nu am avut scaun negru.trebuie sa ma ingrijoreze acum desi nu am nici o durere?ce imi recomandati?multumesc


NOTA: Inainte de a adauga comentariul te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
  • - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
  • - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Multumim!
echipa i-medic.ro

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

Buna ziua!

Un scaun negru poate fi consecinta unei sangerari de la nivelul tubului digestiv superior (aspectul obisnuit este de scaun negru si lucios, "ca pacura", de consistenta moale); afectiunile pe care le-ati amintit pot fi cauza unei astfel de sangerari. Va recomand sa mergeti la medic in timpul cel mai scurt posibil.

Multa sanatate,

Alina D.

Buna seara! Am si eu o intrebare: de vreo 3-4 zile am scaunul negru desi nu am avut o modificare a alimentatiei. In luna februarie am fost diagnosticata in urma unei endoscopii cu esofagita de reflux gastrita eroziva tip B si duodenita. Am urmat tratament cu nexium si mi-am revenit, adica nu am mai avut dureri de stomac sau arsuri. Atunci nu am avut scaun negru. Trebuie sa ma ingrijoreze acum desi nu am nici o durere? Ce imi recomandati? Multumesc!

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.