Esti aici:Forum medical / Intrebari de la utilizatori / Neurologie / neuropatia periferica


neuropatia periferica


Am o problema cu una dintre surorile mele. In urma unei tentative de sinucidere, a ingerat 30 de distonocalm. cam 8 trittico. Afost salvata, dar mana dreapta, pe care a cazut si pe care a stat pana am gasit-o este inca usor umflata. In plus, spune ca nu are simt tactil in degete, ca simte furnicaturi dar nu are dureri. are intr-adevar o neuropatie periferica? Si daca da, cat de serioasa este aceasta boala si cum se poate trata? Mai exista sanse sa isi recapete mobilitatea palmei sau va ramane asa toata viata? Va multumesc.

TAGS

NOTA: Inainte de a adauga comentariul te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
  • - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
  • - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Multumim!
echipa i-medic.ro

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

Neuropatia periferica este o boala a sistemului nervos periferic ( sistemul nervos periferic cuprinde acele componente ale sistemului nervos care se afla in afara creierului si a maduvei spinarii). Da, este neuropatie periferica ( simptomele caracteristice sunt dificultati de miscare a membrelor si de deplasare si scaderea capacitatii de a simti a persoanei afectate de aceasta boala). Tratamentul se bazeaza pe tratament medicamentos ( in principal neurotrofice - un fel de vitamine pt nerv) si recuperare neurologica ( puteti sa va adresati unei sectii de recuperare, medicina fizica si balneologie). Multa sanatate!

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.