Esti aici:Forum medical / Intrebari de la utilizatori / Oncologie / Cancer de prostata


Cancer de prostata


    Salutare! Mi-am facut aici la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti o serie de teste genetice, iar rezultatul a fost ca sunt predispus la cancer de prostata, asta dupa ce le-am spus ca strabunicul meu a avut asa ceva. Medicii au spus ca riscul de a face aceasta boala scade odata cu trecerea generatiilor, dar nu stiu ce sa zic...sunt cam panicat. Adica nu mi s-a parut ca cei de acolo au tratat cu seriozitatea chestia asta. A fost ceva de genu' “sansele sunt de 10-15%, deci mici”. Imi pare rau, dar nu vreau sa devin statistica in Romania. Stiti vreun spital bun in straintate unde as putea sa refac aceste teste? Merci mult!

TAGS

NOTA: Inainte de a adauga comentariul te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
  • - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
  • - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Multumim!
echipa i-medic.ro

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

Tatal meu a fost suspect de cancer de prostata si -iau fost facute toate analizele si  tratat foarte bine de domnul prof. dr Haluk Onat din Turcia. In cazul  testelor pe care le-ai facut tu, trebuie sa ai mare grija si sa mergi periodic la medic pentru investigatii. Dar totusi, mai cere si a doua parere medicala de la un specialist. 

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.