Esti aici:Forum medical / Intrebari de la utilizatori / Oncologie / Cancer de prostata


Cancer de prostata


    Salutare! Mi-am facut aici la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti o serie de teste genetice, iar rezultatul a fost ca sunt predispus la cancer de prostata, asta dupa ce le-am spus ca strabunicul meu a avut asa ceva. Medicii au spus ca riscul de a face aceasta boala scade odata cu trecerea generatiilor, dar nu stiu ce sa zic...sunt cam panicat. Adica nu mi s-a parut ca cei de acolo au tratat cu seriozitatea chestia asta. A fost ceva de genu' “sansele sunt de 10-15%, deci mici”. Imi pare rau, dar nu vreau sa devin statistica in Romania. Stiti vreun spital bun in straintate unde as putea sa refac aceste teste? Merci mult!

TAGS

loading...
NOTA: Inainte de a adauga comentariul te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
  • - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
  • - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Multumim!
echipa i-medic.ro

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

Tatal meu a fost suspect de cancer de prostata si -iau fost facute toate analizele si  tratat foarte bine de domnul prof. dr Haluk Onat din Turcia. In cazul  testelor pe care le-ai facut tu, trebuie sa ai mare grija si sa mergi periodic la medic pentru investigatii. Dar totusi, mai cere si a doua parere medicala de la un specialist. 

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.