orgasmul


Autor: alexandra
6 posts / 0 new
Ultima adăugare
orgasmul

nu resusesc sa ating orgasmul cand sunt cu partenerul, insa prin masturbare nu am avut probleme niciodata. nu am avut decat orgasme clitoridiene, pe care mi le-am declansat singura, iar partenerul oricat s-ar chinui sa ma stimuleze, nu reuseste. ce sfaturi imi dati?

orgasmul

nu trebuie sa te gandesti la obtinerea orgasmului in timpul actului sexual...o sa vezi ca o sa vina de la sine...

Anonim (neverificat)
Re: orgasmul

am si eu o problema...in timpu actului sexual partenerul meu ma maseaza la clitoris insa dupa scurt timp am o senzatie ff puternica de excitare, ce sa fac sa il las sa continue?pentru ca uneori nu rezist sa il las sa continue pentru ca este foarte puternica.ce sfat imi da`ti?

Re: orgasmul

Atingerea orgasmului cu partenerul dumneavoastra necesita in primul rand comunicare (spuneti-i sau aratati-i ce va place si cum va place) si cunoastere reciproca. Incercati sa nu faceti din atingerea orgasmului o sursa de stres pentru dumneavoastra sau pentru partener . Daca nu aveti orgasm vaginal nu trebuie sa va ingrijorati deoarece foarte des acesta apare dupa ani de relatii intime si experimentarea mai multor pozitii sexuale. Majoritatea femeilor au doar orgasm clitoridian. Totusi poate fi vorba si de lubrefierea insuficienta a vaginului, caz in care puteti folosi geluri speciale pentru lubrefiere.

Anonim (neverificat)
Re: orgasmul

Un supliment foarte eficient pentru imbunatatirea performantelor sexuale este Pornpropills. Produsul este unul  natural facut in intregime din plante si nu mi-a generat nici un fel de efect advers. Am facut cura cu el pe o perioada de circa 2 luni de zile!

 

 

Viata sexuala

Viata sexuala dupa parerea mea cred ca se poate imbunatati si daca se fac exercitii si se mananca ceea ce trebuie.