Esti aici:Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Arges


Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Arges


Casa de Asigurari de Sanatate Arges ia fiinta in 1999 ca urmare a Legii 145/1997 privind asigurarile sociale de sanatate. Institutia aplica si respecta politica si strategia stabilite de CNAS. Scopul sau principal este sa promoveze, în colaborare cu celelalte institutii competente, masurile necesare asigurarii si protejarii asiguratilor privind acordarea serviciilor de îngrijiri de sanatate, in mod echitabil si nediscriminatoriu. CAS Arges a încheiat contracte cu medicii de familie, cu ambulatoriile de specialitate, precum si cu toate unitatile spitalicesti, serviciul de ambulanta si farmaciile din judet astfel incat aria de acces al asiguratilor la servicii medicale sa fie cat mai larga.
Adresa: Aleea Spitalului nr.1, Pitesti, Arges
Telefon: 0248285928, 0248285515, 0800800959
Fax: 0248284674
Site: http://www.casag.ro

loading...
NOTA: Inainte de a adauga comentariul te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
  • - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
  • - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Multumim!
echipa i-medic.ro

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

Buna seara!Sunt reprezentanta unei societati cu sediul in Ilfov si am salariati asigurati la medici de familie ce au contract cu casa de asigurari de sanatate Arges!As dori sa stiu care este adresa dumneavoastra de contact pentru a putea expedia declaratiile nominale cu asiguratii mai sus mentionati,pentru ca pe site-ul dumneavoastra apar doua adrese diferite:str.Aleea Spitalului nr.1 si pe un alt link apare str.I.C.Bratianu!

In speranta ca veti gasi de cuviinta sa-mi raspundeti,va multumesc anticipat!

Adresa corecta este B-dul I.C. Bratianu nr.62 , Pitesti, Arges. Multa sanatate!

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.