Esti aici:Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Cluj


Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Cluj


Casa de Asigurari de Sanatate a Judetului Cluj este institutie publica, cu personalitate juridica, cu buget propriu, in subordinea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Casa de Asigurari de Sanatate a Judetului Cluj se organizeaza si functioneaza potrivit statutului propriu aprobat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate cu respectarea prevederilor legii, a normelor elaborate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si a Statutului Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.
Adresa: Str. Constanţa Nr. 5, Cluj-Napoca, 400158
Telefon: 0264-407-100; 407-101; 407-102; 407-103
Fax: 0264-530-597
Site: http://www.cascluj.ro

NOTA: Inainte de a adauga comentariul te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
  • - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
  • - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Multumim!
echipa i-medic.ro

Opţiuni de afişare a comentariilor

Alege modalitatea preferată de afişare a comentariilor şi apasă "Salvare opţiuni" pentru a activa modificările propuse.

Buna ziua ,va rog sa-mi scrieti ca prin internet pot sa aflu situatia mea de asigurat ,daca da pe ce adresa trebuie sa intru? Multumesc.

http://www.cascluj.ro/

Multa sanatate!

Buna ziua!

Am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta. Avem o firma de constructii si unul din angajati a fost diagnosticat cu cancer acum 2 ani (angajat fiind la firma noastra) si a intrat in concediu medical (timp de cateva luni, nemaiputand munci). Contabila zice ca a dus concediile medicale la Casa de Asigurari (la vremea respectiva), insa de 1 an jumate nu a intrat nici un ban pe concediile medicale. Se poate sa dureze asa de mult pana se dau banii, ca totusi este absurd daca este asa, iar daca contabila noastra a uitat sau nu a dus concediile medicale de unde as putea sa aflu?

Va multumesc!

NU DIN INVIDIE,DAR EU CHIAR SUNT BOLNAV SI DIN BANII CARE SUNT ASA DE PUTINI MAI BENEFICIAZA SI ALTE PERSOANE CARE NICI MACAR NU SI-AU FACUT DATORIA DE A PLATI CONTRIBUTIILE CATRE STATUL ROMAN.AS DORI SA VERIFICATI PE NUMITA TESCAR MARIA (n1960) SA VEDETI DE CE BOALA SUFERA IN TARA NOASTRA, FIINCA PRIN ITALIA E SANATOASA TUN DE VREO CITIVA ANI IAR CIND VINE ACASA  NE RIDE IN NAS SI NE TINE DE FRAIERI. CONTROALELE LA DOMICILIU SUNT BINE VENITE,,BRAVO CUI A FOST IDEEA,,CU RESPECT,,,,,UN OM BOLNAV ADEVARAT   

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.