You don't have Javascript enabled. Hover for more information! But don't worry: you can still use this web site! You have two options:
  • enable Javascript in your browser and then refresh this page, for a much enhanced experience.
  • click the Update button every time you want to update the selection.

Esti aici:Ghid medical / Sexologie / Pozitia Lenesul


Pozitia Lenesul


Pozitia Lenesul ofera barbatului ocazia sa isi descopere si sa isi admire partenera dintr-un punct de vedere diferit. Conform Kama Sutrei, barbatul are datoria ca in viata de cuplu sa foloseasca si pozitii care imita modul de imperechere al animalelor, variindu-le in functie de traditiile locale si placerile personale, astfel incat sa ii induca partenerei sale sentimentele de respect, dragoste si protectie.

In pozitia Lenesului barbatul sta intins pe stape in vreme ce partenera sa sta deasupra lui, dar cu spatele. Aceasta pozitie ii ofera partenerului ocazia sa exploreze in voie ceafa, spatele si fesele partenerei, descoperind totodata noi zone erogene. Mai mult decat atat majoritatea barbatilor gasesc aceasta pozitie extrem de incitanta tocmai dastorita imaginii vizuale care le este oferita (Salvador Dali a fost mai cucerit mai intai de spatele iubitei sale).

In aceasta pozitie femeia este cea care controleaza ritmul miscarilor, precum si profunzimea si unghiul de penetrare, in vreme ce partenerul se poate relaxa privindu-si iubita. Astfel, partenera dumneavoastra poate varia de la miscari de du-te-vino, la miscari circulare sau chiar de la stanga la dreapta, experimentand dupa bunul plac. Singurul inconvenient al acestei pozitii este faptul ca partenerii nu pot mentine un contact vizual permanent, insa daca doriti sa iesiti din monotonie, pozitia Lenesului este ideala.

Specialistii sustin ca pozitia Lenesului este recomandata persoanelor care au suferit leziuni la nivelul spatelui, sau femeilor insarcinate care nu mai pot sustine greutatea partenerului. In plus, aceasta pozitie este recomandata femeilor care in momentul penetrarii in pozitia Capra resimt o senzatie acuta de durere. Acestea se pot bucura, astfel de placerea penetrarii prin spate insa intr-o maniera in care ele detin controlul.


loading...
NOTA: Inainte de a adauga comentariul te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
  • - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
  • - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Multumim!
echipa i-medic.ro

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.