Esti aici:Noutati medicale / Stiri medicale / Braila: Peste 1.500 de persoane diagnosticate cu cancer anul trecut


Braila: Peste 1.500 de persoane diagnosticate cu cancer anul trecut


Peste 1.500 de persoane au fost diagnosticate cu cancer anul trecut la nivelul judeţului Brăila, după cum a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), dr. Andreia Gavrilescu.

'Numărul bolnavilor cu cancer nou luaţi în evidenţă a fost de 1.531, din care 1.016 în urban şi 515 în rural', a declarat dr. Andreia Gavrilescu.

Din totalul cazurilor noi, 60 au cancer de col uterin, 44 de piele, 63 de prostată, 179 de sân, 52 de stomac, 193 bronhopulmonar, 128 colorectal, 80 de ficat, 55 de pancreas, 72 de vezică urinară, 605 alte localizări.

Potrivit şefului Secţiei de Oncologie Brăila, dr. Cosmin Boldeanu, numărul total al pacienţilor aflaţi în evidenţe este 3.500, dintre care 2.200 primesc tratament de specialitate.

Categoria: Stiri interne; Data: 17 Feb 14 Sursa: Agerpres


NOTA: Inainte de a adauga comentariul te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
  • - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
  • - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Multumim!
echipa i-medic.ro

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.