Esti aici:Noutati medicale / Stiri medicale / Suceava: Centrul de asistenta sociala de la Sasca Mica, modernizat cu bani europeni


Suceava: Centrul de asistenta sociala de la Sasca Mica, modernizat cu bani europeni


Centrul de recuperare şi reabilitare din localitatea suceveană Sasca Mică va fi modernizat prin două proiecte a căror finanţare prin Programul Operaţional Regional (POR) urmează să fie fi aprobată, miercuri, în Consiliul Regional de Dezvoltare Nord-Est (CRDNE).

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că CRDNE va aproba în şedinţa de miercuri finanţarea a două proiecte privind modernizarea Centrului de recuperare şi reabilitare din localitatea suceveană Sasca Mică.

Flutur a spus că este vorba despre proiectele 'O viaţă normală' şi 'Gospodina', valoarea acestora fiind de 3,5 milioane de lei şi, respectiv, 2,2 milioane de lei.

Preşedintele CJ Suceava a precizat că în baza acestor proiecte vor fi reabilitate bucătăria, camerele şi grupurile sanitare de la aşezământul din Sasca Mică, care este subordonat Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Categoria: Stiri interne; Data: 24 Sep 09 Sursa: Agerpres


NOTA: Inainte de a adauga comentariul te rugam sa mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Din dorinta de a avea o comunitate cat mai utila si cat mai placuta te rugam ca raspunsurile tale sa respecte 2 reguli minimale:
  • - o exprimare corecta gramatical (toate propozitiile incep cu litere mari si se termina cu semne de punctuatie, fara prescurtari de tipul "nush", "acm", "adik" si fara dezacorduri flagrante).
  • - sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti.
Multumim!
echipa i-medic.ro

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
CAPTCHA
Aceasta intrebare are rolul de a preveni spam-ul.
Image CAPTCHA
Introduceti caracterele exact in forma in care apar in imagine.