Nume persoana

Lavinia Nita


Autor: feliciam
20 ani 4800000.00 EUR Limfom Hodgkin scleroza nodulara IV B pagina detalii
Detalii donatii

Costurile necesare pentru tratament sunt:

8000 Euro = costul recoltarii, selectarii si criogenizarii celulelor stem pana la momentul transplantului (bani  economisiti pana acum din ajutorul oferit de prietenii mei)
40.000 Euro = cost estimat pentru transplantul efectiv si tratamentul post transplant. Profesorul si cei de la clinica Anadolu, au cerut reduceri si au obtinut, de la autoritatile clinicii din Austria, corespondenta a celei din Turcia, apreciind ca, in total va fi nevoie de suma de 40.000 euro.
Suma de 40.000 Euro este necesara in luna septembrie cand este programat transplantul.

Daca doriti si ma puteti ajuta, puteti depune orice suma, oricat de mica, intr-unul din conturile deschise la BRD Ramnicu Valcea pe numele mamei mele.

Conturi:
Titular CRIVET ELENA (mama Laviniei)
Cont lei:RO55BRDE390SV21567023900
Cont euro: RO91BRDE390SV21680763900
BRD RM.VALCEA

Imagini
Detalii de contact

MARIUCA GHIORGIU (sora medicului de familie din Rm Valcea, si organizatoarea strangerii de fonduri)


telefon: 0733.555.371, 0744.302.204


email: mariuca@roveremobili.ro, mariucaghiorghiu@yahoo.com: Ramnicu Valcea
Poveste: 

Primele semne
Ganglioni durerosi la nivelul axilelor, dureri insuportabile in partea superioara a sternului au aparut cu cateva saptamani inainte de Bac. Intai s-a crezut ca e vorba de infectie cu microplasma pneumonica si a fost tratata cu antibiotice.

La Institutul Fundeni, in urma biopsiei de ganglioni axilari a fost diagnosticată în noiembrie 2008 cu limfom Hodgkin scleroză nodulară stadiul IV B
De atunci se afla in evidentele Clinicii de Hematologie Fundeni la Conf. Dr. Colita Adriana si face chimioterapie din 14 in 14 zile pentru 6 luni. Primele 10 sedinte au decurs bine, dar urmatoarele au inceput sa o faca sa se simta rau, chiar si analizele i-au iesit mai prost decat la primul bilant.

Poate fi tratata in Turcia, la Anadolu Medical Center din Istanbul, printr-un autotransplant de celule stem. Medicii afirma ca sunt sanse foarte bune de vindecare.

Tratamentul in Turcia
Medicul ei de familie, Codruta Badescu, a incercat initial sa gaseasca o fundatie cu ajutorul careia Lavinia sa ajunga in strainatate sa fie tratata si nu a reusit, a vazut in shimb o emisiune la B1, la Nasul, la care erau invitati profesori dr. de la clinica Anadolu Medical Center din Instanbul, care trateaza cu succes astfel de afectiuni. Prezentau cum a fost tratat si s-a vindecat chiar unul dintre colegii lor de la B1.

Istoricul investigatiilor, analizelor si tratamentului Laviniei, a fost tradus in limba engleza si trimis la clinica din Turcia. Cu ajutorul unei angajate, vorbitoare de limba romana de la Departamentul International din cadrul clinicii, medicul de familie a luat legatura cu profesorul Dr. Zafer Gulbas care i-a studiat evolutia bolii si intr-adevar a concluzionat ca are nevoie de un alt fel de tratament si ca o va interna si investiga cat mai repede posibil.

In urma evaluarii efectuate in data de 10.07.2009 de Prof. Dr. Zafer Gulbas, la Clinica Anadolu Medical Center din Istanbul, s-a stabilit ca pacienta Nita Lavinia se preteaza perfect la procedeul de transplant cu celule stem avand sanse mari de a se obtine vindecarea. Pentru a economisi banutii stransi, cei de la clinica au externat-o dupa 2 zile si i-au prescris un tratament pe care l-a urmat in tara (Neupogen administrat subcutanat timp de patru zile consecutive).

Pe data de 30.07.2009 i s-a recoltat hemoleucograma si a fost trimisa prin e-mail la clinica. Rezultatele nefiind bune, profesorul a recomandat continuarea tratamentului inca 3 zile si recoltarea unei noi hemograme. Noul rezultat a fost mai bun, iar pe 31.07.2009 s-a primit confirmarea Prof. Dr. Zafer Gulbas si acum Lavinia este la clinica.

Pe 01.08.2009, la ora 09,00 i se recolteaza prima transa de celule stem din maduva. Vor avea loc inca doua recoltari pe 02 si 03.08.2009 dupa care revine in tara.

O luna mai tarziu se va intoarce in Turcia pentru realizarea autotransplantului si tratamentul corespunzator. Din studii rezulta ca sansele de vindecare intr-o astfel de boala sunt de peste 80%, imbucurator. Cu speranta ca totul va fi bine, mergem mai departe ajutati de oameni cu SUFLETE MARI.