Nume persoana

Popovici Florin-Daniel


Autor: bandalerg
40 ani 100000.00 ROL Insuficienta renala, obezitate, lipsa vedere
Detalii donatii

contactati-ma la telefon pentru donatii

Imagini
Detalii de contact

Astileu, bloc A1, jud. Bihor, tel. 0743986301


: Astileu, Bihor
Poveste: 

Ma numesc Popovici Florin-Daniel, am 40 de ani si locuiesc in comuna Astileu, BL A1, Judetul Bihor. Sunt bolnav de insuficienta renala, am diabet zaharat si de aprox. 3 ani mi-am pierdut vederea. Fiindca nu pot face miscare am inceput sa ma ingras f tare, am ajuns la aproximativ 100 kg si medicul mi-a spus ca trebuie neaparat sa slabesc, de aceea imi doresc f. tare o banda de alergat, dar avand pensia destul de mica (sunt casatorit si am o fica) nu imi pot permite sa imi cumpar o banda de alergat noua.
Daca cineva are o astfel de banda de vandut care a fie compatibila cu greutatea mea si doreste sa o vanda la un pret accesibil il rog sa ma contacteze la tel. 0743/986301.
Va multumesc si va doresc sanatate.

Comentarii

intrati pe google si screti. bolnav de cancer la 27 de ani si dat cautare.. Ma numesc Magyara Rudolf Leonard, am 27.de ani si bani prea putini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratarii afectiunilor de care sufar. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, in mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adapost de noapte din

Sibiu si nu pot munci pentru ca medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufar de ciroza hepatica, ulcer, si scolioza toracica si am nevoie, lunar, de medicamente in valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici.
Ma adresez oamenilor cu suflet si credinta in Dumnezeu sa ma ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, ma pot ajuta cu mici donatii in contul deschis la BCR : RO36RNCB0231088855520001 (lei). E-mail: rudolfleonard13@yahoo.com Telefon: 0757205495

Va multu mesc anticipat

Telefon: 0757205495

Buna Mihaela!

Te rog sa ne trimiti mai multe date despre cazul tau (date de contact, istoricul bolii, suma necesara, conturile pentru colectarea donatiilor, documente medicale, etc.) pentru a-l publica in aceasta sectiune: http://www.i-medic.ro/ajutor-umanitar.

Poti trimite aceste date la urmatoarea adresa de e-mail: contact@i-medic.ro

Multumesc!

Buna ziua

Ma numesc Mihaela,am 21 de ani ,studenta anul ll la Facultatea de Limbi si literaturi straine,urmez in paralel si Colegiul sanitar anul lll.

Am fost operata si am facut citostatice 6 cure ABVD si 20 sedinte de radioterapie.Aceasta boala o am in zona cervicala. Am facut PET/CT dar medicul curant ,dupa ce mi-a citit rezultatul,nu a putut sa-mi dea nici un raspuns concis. As dori sa merg la o clinica din Turcia(Anadolu Medical Center) dar parintii mei nu mai au putere financiara. Poate imi aude si mie cineva durerea din suflet. Va multumesc.Tel. 0745145229