Termen cautat
Subiect blog

Dependenta lui Michael Jackson de calmante s-a datorat nenumaratelor operatii de chirurgie estetica


Autor: camy

Dependenta lui Michael Jackson de calmante s-a datorat nenumaratelor operatii de chirurgie estetica si nu accidentului in care i-a luat foc parul in timpul turnarii unui videoclip publicitar in 1984, a afirmat joi la New York unul dintre fostii sai impresari, transmite AFP.

Revista americana US Weekly a difuzat miercuri un videoclip inedit in care se putea vedea cum parul lui Michael Jackson lua foc in timp ce turna o reclama pentru Pepsi Cola la Los Angeles in ianuarie 1984.

Michael ''n-a mai fost niciodata acelasi dupa accident'', provocat de focurile de artificii aprinse prea devreme, explica revista.

Dar, intr-un interviu pentru AFP, Jay Coleman, care a gestionat timp de zece ani relatiile dintre cantaret si Pepsi Cola, estimeaza ca ''a face o legatura intre dependenta lui Jackson de calmante si videoclipul respectiv este absurd si total nejustificat''.

Potrivit declaratiilor lui Coleman, accidentul ''este folosit drept pretext'', iar ''presa se insala profund facand din acest episod cauza tuturor relelor'' de care a avut parte artistul, decedat pe 25 iunie.

''Problema cu Michael - si am lucrat cu el si anturajul lui timp de 10 ani - vine de la faptul ca timp de 25 de ani a facut operatii de chirurgie estetica'', iar recurgerea constanta la chirurgia estetica ''l-a determinat sa incerce remedii impotriva durerii'', a afirmat Coleman.

Contactata de AFP, revista US Weekly n-a dorit sa faca nici un comentariu si nici n-a mai dezvaluit originea videoclipului.

Dupa accident, a mai povestit Jay Coleman, Jackson ''s-a recuperat foarte repede, dupa trei saptamani el era la New York pentru o discutie cu Pepsi Cola, aratand intregii lumi ca recuperarea sa decurge bine, si, dupa patru saptamani de la realizarea videoclipului, artistul era recompensat cu un premiu Grammy la Los Angeles''.

Impresarul a mai spus ca Michael Jackson n-a acuzat niciodata Pepsi Cola.
Politia din Los Angeles a declarat miercuri ca ancheta privind cauzele mortii lui Michael Jackson continua.

Subiect