Termen cautat
Subiect blog

Rezultatele autopsiei lui Michael Jackson au fost dezvaluite


Autor: camy

Autopsia efectuata asupra cantaretului Michael Jackson a dezvaluit ca acesta avea mai multe coaste rupte, rani provocate de medicii care au incercat cu disperare sa-l resusciteze in urma stopului cardiac, relateaza ziarul The Sun.
Detaliile din raportul autopsiei, obtinute in exclusivitate de publicatia britanica, sunt socante. Autopsia a relevat ca Michael Jackson (50 de ani) cantarea doar 50 de kilograme in momentul mortii, fiind aproape un schelet.
Specialistii care au efectuat procedura au mai constatat ca stomacul sau era gol, in acesta fiind gasite doar cateva pastile partial dizolvate - din care au fost prelevate mostre si trimise la laborator.
Patru intepaturi de ac au fost descoperite in zona pieptului - rezultat al injectiilor cu adrenalina prin care s-a incercat impulsionarea inimii inactive a starului.
Pe soldurile, coapsele si umerii cantaretului au fost de asemenea gasite urme de intepaturi, despre care se crede ca ar fi rezultatul administrarii unor injectii cu calmante, chiar si de trei ori pe zi, timp de mai multi ani.
De asemenea, pe corpul starului erau numeroase cicatrici, ramase in urma celor cel putin 13 operatii estetice.
S-a mai descoperit ca Jackson isi pierduse aproape tot parul sau cel negru, la momentul mortii scalpul sau fiind acoperit doar de puf, relateaza The Sun.
O sectiune din pielea de deasupra urechii stangi era in intregime lipsita de par, se pare din cauza unui accident din 1984, cand parul i-a luat foc in timpul filmarii unei reclame la Pepsi.
Starul mai avea vanatai pe genunchi si tibii, cat si o taietura pe spate, ce pare sa indice o cazatura recenta.
De asemenea, se crede ca starului i-au daunat si masca de oxigen sau tubul introdus in timpul incercarilor de resuscitare.
Nu in ultimul rand, o ironie a sortii in cazul sau, autopsia a relevat ca solistul era in curs de vindecare dupa ce suferise de cancer la piele.
"Fanii lui vor fi ingroziti cand isi vor da seama de starea in care era. Era piele si os, parul sau cazuse si nu inghitise nimic in afara de pastile inaintea mortii. Pe tot corpul avea urme de injectii, iar desfigurarea provocata de ani de chirurgie plastica aratau ca starea sa de sanatate se degrada de ani intregi. Medicii sai si cei cu care isi petrecea timpul asistau pasivi in timp ce el se distrugea. Cineva va trebui sa plateasca", a declarat o sursa din anturajul familiei citata de The Sun.