Termen cautat
Subiect blog

Teste gratuite pentru hepatitele B si C


Autor: camy

Pacientii dializati din Bucuresti pot vizita centrul Fresenius Nephro Care Romania in cadrul "Zilelor Portilor Deschise", organizate in premiera. Acestia pot vizita centrul in perioada 22-27 iunie si totodata pot beneficia de teste gratuite pentru diagnosticarea infectiei cu virus hepatitic B si C.
Centrul este situat in Strada Jiului nr. 140, sector 1, Bucuresti, si este cel mai mare centru privat de dializa din Europa. Cei interesati pot sa se programeze la telefonul pacientului - 0723.550.123 sau la 0372.747.484/94.
"Ne deschidem larg portile tuturor celor care vor sa viziteze cel mai modern centru din Romania. Ne mandrim cu conditii hoteliere excelente, personal medical profesionist si recunoscut in piata pentru realizarile medicale si standarde de calitate foarte ridicate. Prin acest eveniment ne dorim sa le oferim mai multor pacienti optiunea de a se trata in conditii la standarde europene, fara cheltuieli suplimentare", a declarat Cosmin Bordea, director operatiuni Fresenius NephroCare Romania.
"Din pacate, inca mai exista in Romania pacienti dializati care nu isi cunosc drepturile legale si accepta conditii de tratament de compromis. Noi vrem sa-i informam ca exista alternative mult mai bune".
Centrul Fresenius a implementat cateva premiere tehnologice pentru Romania, cum ar fi cel mai performant sistem de tratare a apei - "Online Purification Cascade", care transforma apa obisnuita intr-un fluid steril, gata pentru a fi utilizat in tratament, sau tehnologia CDS, de optimizare si control al procesului de livrare a concentratului pentru dializa.
"Un subiect foarte important pentru noi este infectia cu virusuri hepatitice. in centrele Fresenius folosim materiale si proceduri specifice pentru prevenirea contaminarii de la un pacient la altul. De aceea, orice pacient care se inscrie la Fresenius beneficiaza gratuit de aceste analize si de vaccin pentru profilaxia impotriva hepatitei B", a declarat dr. Christian Klein, medic primar nefrologie Fresenius Nephro Care la "Dr. Carol Davila" Bucuresti.

Subiect