Denumire
Specialitate
Localitate

Centrul Medical Hygeea Iasi


E-mail

Plaintext email only
Nu
Adresa site: 
Adresa: 
Str. Hatman Sendrea, nr 2
Telefon: 
0332 808 713
Localitate: 

Sanatatea noastra este un dar si avem obligatia de a o intretine prin controale medicale periodice, iar in cazul aparitiei unor afectiuni acestea trebuie tratate prompt cu sprijinul medicilor specialisti.

Centrul Medical Hygeea
vine in sprijinul pacientilor oferind servicii medicale in specialitatile: recuperare, medicina fizica, balneologie si reumatologie.

Localizat in baza de tratament Nicolina, centrul medical se bucura de accesul la factori naturali folositi in procedurile de recuperare (ape minerale sulfuroase si namol), ce au proprietati remarcabile in tratarea afectiunilor reumatismale si neurologice.

Echipa de specialisti este formata din medici primari si specialisti, asistenti medicali de balneofizioterapie si kinetoterapeuti, cu o vasta experienta in profilaxia si recuperarea afectiunilor si a traumatismelor musculo-scheletice, precum si a afectiunilor reumatismale.

Echipamentele performante, sala de kinetoterapie proprie si mediul ambiant atent conceput si amenajat confera un spatiu optim pentru realizarea tratamentelor si programelor de relaxare si intretinere corporala.

Statistici
Numarul de vizite 2511