Denumire
Specialitate
Localitate

Clinica AS


E-mail

Plaintext email only
Nu
Adresa site: 
Adresa: 
Strada Jean Texier, nr 3, ap.1, parter
Telefon: 
031 405 3954
Localitate: 

Echipa medicală este AS-ul clinicii noastre. Profesioniști în domeniul pe care îl reprezintă, medicii pe care îi întâlnești la noi îți vor oferi mai mult decât un consult. Cu onestitatea unui prieten, vei primi suportul și atenția specialiștilor noștri pentru rezolvarea problemei tale.

Experiența cadrelor medicale AS se reflectă în diagnosticarea corectă și tratamentele ce sunt alocate, astfel încât să obții rezultatul dorit în cel mai scurt timp.

Medicii AS sunt cartea noastră de vizită.Ne-am propus să depășim granițele unui concept clasic de clinică medicală și să devenim un centru de well-being medical.

Am înglobat la Clinica AS specializările medicale: Obstetrica-Ginecologie, Diabet – Boli de Nutritie si Metabolism, Endocrinologie, Dermatologie, Medicina interna, Medicina muncii, Psihologie, Homeopatie, Imagistica, Analize de Laborator cu cele mai moderne proceduri de remodelare corporală realizate cu tehnologii de ultimă generație: Evaluare corporala, Mezoterapie, VelaShape III, Criolipoliza CoolTech, Presoterapie, Epilare definitiva Elysion Pro și estetică facială: Consultatie dermatologie, Mezoterapie Filorga, Peeling Filorga, Intraceuticals și Hydrafacial.
Pentru ca tu să te bucuri zilnic de o stare de bine, am îmbinat la Clinica AS puterea tehnologiei de ultimă generație, priceperea medicilor și tratamentele inovatoare. Am creat un loc unde abordăm frumusețea dintr-o perspectivă holistică.

Având reper frumusețea ca întreg, am dezvoltat un sistem de diagnosticare, tratament și alocare de proceduri adecvate, personalizate celor care ne trec pragul.
În cadrul clinicii noastre tratăm mai mult decât efectul factorilor din jur care determină deteriorarea aspectului nostru fizic și degradarea sănătății.

Statistici
Numarul de vizite 2423