Denumire
Specialitate
Localitate

Clinica dr. Tayfun Oguzoglu


E-mail

Plaintext email only
Nu
Adresa: 
Medistate Hospital Cumhuriyet Street No:24 VIP(8) Floor Kavacık İstanbul, Turkey
Telefon: 
+90 542 470 60 70
Specialitate: 
Localitate: 

Clinica dr. Tayfun Oğuzoğlu prestează servicii în domeniul transplantului de par. Dr. Tayfun Oğuzoğlu de mulți ani utilizează cu succes tehnologia FUE (metoda de extracție a unității foliculare). Specialiștii din Turcia lucrează asupra procedurilor transplantului de par din 1996. În 1998, Turcia a devenit un membru al Societății Americane de Chirurgie pentru regenerarea parului (ABHRS), si al Societății Internaționale de Chirurgie pentru regenerarea parului (ISHRS).

Dr. Oğuzoğlu posedă 9 ani de experiență în tehnologia de extracție foliculara a părului (FUE), dezvoltând tehnica sa, folosind extracții atât mecanice cât și manuale. Prestând servicii de formare în domeniul tehnologiei avansate a transplantului de păr a instruit un număr mare de medici străini. Dr. Tayfun Oguzoglu participă întotdeauna la conferințele și reuniunile internaționale cu privire la transplantul de par pentru a urmări cele mai recente progrese tehnologice în domeniu.

Conferințele a vizitate:

1998 ISHRS (Societatea Internaționala de Chirurgie in domeniul regenerării parului) – Boston

1999 ESHRS (Societatea Europeana de Chirurgie in domeniul regenerării parului) – Paris

2000 ASHRS (Societatea Marii Egee de Chirurgie in domeniul regenerării parului) – Atena

2001 ESHRS (Societatea Europeana de Chirurgie in domeniul regenerării parului) – Madrid

2002 ESHRS - Berlin
2005 ESHRS - Bruxelles
2006 ISHRS – Vancouver

2007 Congresul de Medicină Estetică IMCAS – Paris

2007 ISHRS - Las Vegas
2008 ISHRS - Montreal
2009 ISHRS – Amsterdam

2010 Congresul de Medicină Estetică IMCAS - Paris
2011 Congresul de Medicină Estetică IMCAS - Paris
2012 ISHRS - Bahamas
2013 ISHRS Seminar – Manchester

Programul desfășurat în clinica de transplant de par, asigură eficiența procedurilor, din acest motiv se eliberează o garanție in forma scrisă că parul transplantat va creste pe tot parcursul vieții.

Procedura de transplant de par este un proces nedureros efectuat sub anestezie locala în condiții de siguranță. In doar șapte zile după procedura de transplant puteți reveni la activitățile precedente.

Prețul transplantului de par variază si se poate verifica prin telefon sau prin e-mail (prețul final este stabilit în fiecare individual).

Clinica oferă întâlnirea pacientului la aeroportul din Istanbul și transportul la hotel sau direct la clinica pentru consultație, precum și transportul de la hotel la aeroport la momentul plecării, cazarea si serviciile unui traducător precum si medicamentele necesare pe parcursul procedurii cat si produsele de întreținere după procedura de transplantare a parului.

Experții noștri sunt întotdeauna disponibili să răspundă la întrebările dumneavoastra.

Tel: +90 542 470 60 70

E-Mail : yulia@tayfunoguzoglu.com

Statistici
Numarul de vizite 2545