Denumire
Specialitate
Localitate

Clinica Ortodent


E-mail

Plaintext email only
Nu
Adresa: 
Str. Petofi Sandor nr. 4
Telefon: 
(+ 40-21) 230 93 93/94
Localitate: 

Clinica dentara specializata in ortodontie din Romania si-a inaugurat noul sediu in Bucuresti, pe strada Petofi Sandor, nr.4, sector 1. Aici ai servicii de albirea dintilor, indreptare prin aparat dentar sau alte tratamente specializate.

Deschisa acum 7 ani de Dr. Emilia Gheorghiu-Milicin, noua clinica dentara Ortodent isi propune sa aduca servicii si metode performante de ortodontie, existente la cele mai inalte standarde mondiale.

Ortodent este cea mai mare clinica din tara care se poate mandri cu 7 scaune de tratament, metode de tratament moderne, performante si personalizate, experienta echipei certificata de tratamentele ortodontice finalizate cu rezultate exceptionale.

“Incercam sa ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul ortodontic. Pe termen lung suntem increzatori in faptul ca Ortodent nu va fi doar un business solid, ci va contribui totodata la imbunatatirea calitatii vietii unui numar foarte mare de oameni.” – Dr. Emilia Gheorghiu Milicin.

Statistici
Numarul de vizite 2698