Denumire
Specialitate
Localitate

Q Clinic


E-mail

Plaintext email only
Nu
Adresa site: 
Adresa: 
Str.Regele ferdinand nr.12 ap.15
Telefon: 
0264-439003
Localitate: 

Q Clinic este o clinica estetica din Cluj specializata in diagnosticul si terapiile patologiei pielii si ofera consultanta si terapii de specialitate in medicina estetica si anti-aging. Clinica are specialisti in domeniul dermatologiei, dermatocosmetologiei, flebologiei (tratamentul patologiei venoase), terapiile anti-aging precum si in chirurgia estetica, chirurgia plastica si chirurgia reparatorie.

Domeniul de excelenta al clinicii sunt terapiile laser, atat dermatologice cat si chirurgicale prin cele doua platforme laser Palomar StarLux500 si Sciton Joule din dotare. Astfel, se acopera toata gama de terapii laser existente la ora actuala pe plan mondial.

Transferand experienta din diferite servicii similare din lume, personalul Q Clinic promoveaza tratamente minim invazive si interventii chirurgicale "in office", in care internarea pacientului nu este necesara iar recuperarea este rapida. Acest lucru este posibil datorita atat organizarii serviciului medical, al nivelului ridicat de training al personalului cat si de utilizarea celor mai noi tehnologii in domeniu.

Statistici
Numarul de vizite 2523