Denumire
Specialitate
Localitate

Stomatologie Craiova


E-mail

Plaintext email only
Nu
Adresa: 
1 decemrie 1918, nr. 1
Telefon: 
0741783890
Localitate: 

Pentru imbunătățirea sănătății dentare contează experienta medicilor stomatologi, calitatea tehnologiilor dentare folosite, dar și prețul tratamentelor stomatologice.
Echipa de medici stomatologi a cabinetului nostru are o bogată experiență și practică ultimele noutăți in domeniu din Craiova:
- implanturi dentare de înaltă calitate,
- lucrări din porțelan - ceramică,
- detartraj ultrasunete,
- estetică dentară,
- aparate dentare - ortodonție,
- tehnici de anestezie moderne,
ce transforma lucrările stomatologice într-o experiență nedureroasă si multe alte proceduri stomatologice, într-un mediu plăcut și relaxant.

Aparatura acestui cabinet stomatologic este nouă, pentru că nu facem niciun compromis în privinta tehonologiilor stomatologice folosite.
Poate cel mai important lucru pentru pacienți este faptul că în cabinetul nostru stomatologic veți fi intotdeauna în siguranța în ceea ce privește sterilizarea.
Am investit si investim in substante si aparatura de sterilizare. Respectarea cu strictețe a normelor antiseptice si cele mai bune aparate de sterilizare, sunt o garanție că vă vom putea trata fără riscuri.
În cadrul tratamentului stomatologic, se folosesc numai produse consumabile de unică folosință, iar după fiecare pacient, se dezinfectează toate suprafetele de contact (fotoliul si unitul dentar, piesele de mâna, aspiratoarele, sprayul de aer-apa, lămpile) cu dezinfectant .

Facem parte dintr-o sponsorizare de 250 000 de euro a Consiliului Județean Dolj și asta ne permite să practicăm cele mai mici prețuri stomatologice din Craiova, la aceeași calitate cu statele Uniunii Europene.

Statistici
Numarul de vizite 2494