Denumire
Specialitate
Localitate

White Works | Laborator de tehnica dentara


E-mail

Plaintext email only
Nu
Adresa site: 
Adresa: 
Str. Luca Arbore Nr. 4 cod 700521
Telefon: 
0232 261 822
Specialitate: 
Localitate: 

White Works este laboratorul de tehnică dentară ce definește și impune un nou standard în medicina dentară din Iași.

De peste 10 ani lucrăm în așa fel încât fiecare element din procesul de realizare a lucrărilor, să fie minuțios realizat și să ajungă în cel mai scurt timp în cabinetele partenerilor noștri.

White Works și-a consolidat poziția în domeniul tehnicii dentare cu ajutorul echipei formată din 25 de tehnicieni specializați și instruiți în cele mai moderne tehnici de realizare a aparatelor protetice.

Tehnica dentară este un domeniu comparabil cu cel al ingineriei de înalta precizie, astfel, la White Works susținem valoarea și eficacitatea cu ajutorul aparaturii de înaltă performanță și cu atenția acordată în etapele de finisare. Astfel, modelele se fac cu sistemul de precizie de la Zeiser și cu articulatoarele Amann Girrbach care redau individual mișcările masticatorii ale fiecărui pacient.

Pentru anularea eventualelor defecte tehnologice în piesele metalice folosim sudura specială sub microscop.

De asemenea, White Works, este primul laborator din țară care a adus pe piața românească soluția IMPLA3D. Prin această metodă se poziționează virtual implanturile în os facilitând realizarea ghidurilor chirurgicale, asigurând astfel o precizie și o viteză de lucru mai mare.

Protetica pe implanturi a făcut ca laboratorul nostru să intre în aria de excelență a medicinei dentare. Astfel, noi realizăm toate tipurile de lucrări pe implanturi, indiferent de complexitatea lor, lucrări fixe, cimentate sau înșurubate și lucrări mobilizabile pe bare frezate sau attachement-uri.

White Works are în dotare o sala de curs dotată cu posturi de lucru și echipamente individuale pentru sesiuni de instruire hands-on, suport tehnic, workshop-uri și evenimente dedicate partenerilor săi.

Pentru a afla oferta noastra de prețuri și modalitatea de a obține discount-uri, vă rugăm să ne contactați la:

e-mail: office@whiteworks.ro

Adresa: str. Luca Arbore, nr.4, 700521, Iași, jud. Iași

www.whiteworks.ro

Statistici
Numarul de vizite 2470