Denumire
Specialitate
Localitate

Clinici medicale Arges


AMBRA GRISEA este o unitate de asistenta medicala privata care are ca scop acordarea de servicii medicale de caliate: analize medicale, explorari functionale, planificare familiala.
Telefon: 
0248223594
Adresa: 
Bdul. Nicolae Balcescu, L6, F, 2-4
Localitate: 
Centru medical modern, ofera servicii medicale de inalta calitate cu aparatura de ultima generatie. Specialitati: oftalmologie, chirurgie, pediatrie.
Telefon: 
0248-210285
Adresa: 
Str. Trivale nr 78 bis
Localitate: 
CMI M.F.
Adresa: 
Raca , Arges
Localitate: 
mf
Telefon: 
0737989090
Adresa: 
slobozia, str.c. brancoveanu nr 26, jud. arges
Localitate: 
Medical Tours Company reprezinta o tanara echipa, atent selectionata si instruita, care nu face compromisuri in privinta serviciilor dentare pe care le ofera. Clinica nostra ofera pacientilor servicii de calitate ( implanturi dentare, coroane dentare, fatete dentare), la preturi avantajoase. Ofertele noastre se adreseaza tuturor celor care isi respecta sanatatea dentara si vor pentru propria dantura cele mai bune servicii.
Telefon: 
0730 030 400 | 0348 457046
Adresa: 
Str. Smeurei nr. 58, 110046 Pitesti, Arges, Romania
Localitate: 
Clinica DENTAL HOUSE se remarca in randul clinicilor de medicina dentara prin echipa tanara si total devotata pacientului si actului medical, medicii clinicii fiind instruiti prin participarea la cursuri atat nationale cat si internationale (Statele Unite ale Americii, Germania, Austria, Ungaria, Spania). Pacientii nostri beneficiaza de aparatura de ultima generatie folosita pentru efectuarea de tratamente dentare corecte, fara durere, fara anxietate,intr-un ambient cald si primitor. Aceste argumente le punem in folosul pacientilor pentru tratamente de: - implanturi dentare (Ankylos...
Telefon: 
0248221240
Adresa: 
Pitesti, B-dul Republicii, nr. 150
Localitate: 
Cabinetul stomatologic pentru copii si adolescenti Teddy Care a fost fondata in iunie 2010 de doctorul Razvan Savu impreuna cu o echipa minunata de oameni pasionati. Rolul echipei Teddy Care este sa ofere tratamente dentare la standarde inalte, dar si sa contribuie la preventia afectiunilor dentare prin educatie medicala.
Telefon: 
0348421222
Adresa: 
Strada Smeurei, Nr 58 , Et 2 (Galeriile Praxis), Pitesti, Arges
Localitate: 
Relief® - Lider mondial în Tehnica Soft-Laser. Tehnica Relief® se bazează fundamental pe medicina milenară chinezească unind tradiția cu modernitatea sistemului soft-laser, facând din metoda noastra ceva modern și inovator. Relief® a fost fondată în anul 2004 de către John Nelsbach la Berlin. După punerea în aplicare, cu mare success în Berlin, a metodei anti-fumat, compania franciză a reuşit în următorii ani să se stabilească în aproape toate marile orașe germane. Actualmente: relief ® este lider de piață în domeniul metodei anti-fumat folosind metoda de tehnologie laser. Metoda anti-...
Telefon: 
0248255587
Adresa: 
Str. Victoriei, nr. 37, Parter
Localitate: 
INGRIJIRI MEDICALE LA DOMICILIU
Telefon: 
0743 640 485
Adresa: 
STR. MIHAI BRAVU
Localitate: