Denumire
Specialitate
Localitate

Clinici medicale Bihor


Cabinet de medicina muncii, determinari de noxe, evaluare, ecografie, explorari functionale, studii de impact
Telefon: 
0745 587817
Adresa: 
str. N.Iorga, nr.30
Localitate: 
Cabinet medical in contract cu CAS Bihor. Profil: diabet, nutritie si boli metabolice, medicina interna.
Telefon: 
0259415476
Adresa: 
Republicii, nr.15, etaj 1, ap.3
Localitate: 
Cabinet multidisciplinar de boli toraco-pulmonare: chirurgie toracica, oncologie, pneumologie, cardiologie, medicina interna.
Telefon: 
0359 464510
Adresa: 
Splaiul Crisanei 14, Bloc C6
Localitate: 
Ceea ce ne face deosebiti de alte servicii, este faptul ca oferim tratamente ce se adreseaza pacientilor cu parodontopatii de la formele cele mai incipiente pana la cele mai avansate, de cele mai multe ori reusind sa oprim aceasta boala foarte greu de stapanit, prin manevre minim invazive
Telefon: 
0359-412.894
Adresa: 
Piata 22 Decembrie Nr. 14
Localitate: 
Clinica VASCULAR-MED din Ungaria va ofera consultatii pentru afectiuni vasculare: arteriopatie cronica obliteranta (arterita),anevrism de aorta abdominala;Consultatii flebologice: varice ale membrelor inferioare, insuficienta venoasa cronica, ulcere venoase; Consultatii in vederea efectuarii unui acces vascular pentru hemodializa: fistula arteriovenoasa, catetere venoase centrale; Interventii chirurgicale: cura chirurgicala a varicelor hidrostatice a membrelor inferioare(cu laser si clasic), chirurgia ulcerelor venoase, endarterectomii carotidiene, bypass-uri pentru arterita; Varicectomia...
Telefon: 
0036704215674
Adresa: 
5700. GYULA HUNGARY Adresa de mail: vascularmed.r@gmail.com
Localitate: 
Laborator analize medicale
Telefon: 
0259431687
Adresa: 
Magheru 22
Localitate: 
Art Dent este laboratorul dentar din Oradea care, prin intermediul tehnologiei moderne, realizează atât lucrări fixe (coroane şi punţi dentare integral ceramice, metalo-ceramice, metalo-acrilice şi acrilice), cât şi lucrări mobile (proteze mobile, elastice, scheletate şi acrilice). Oferim promotii atractive, precum zirconiu la un pret de laborator de 100 de euro. De asemenea, al 11-lea dinte este gratuit la fiecare caz, pentru toate tipurile de lucrari fixe.
Telefon: 
0259 479 590
Adresa: 
Bulevardul Ştefan cel Mare, nr.76, Bl. PB 24, apartament 1, Oradea
Localitate: 
Cabinet Medical Franta
Adresa: 
Bihor
Localitate: 
Centru dermatologic privat in Oradea care detine cele mai noi si performante tratamente in domeniul esteticii dermatologice. Oferim solutii eficiente pentru fiecare tip de piele si pentru fiecare problema.Abordam cu seriozitate si profesionalism fiecare pacient, scopul nostru fiind sa ajutam pacientii sa-si imbunatateasca calitatea vietii, sa oferim un diagnostic corect si un tratament personalizat in functie de necesitatile fiecaruia. Tratament acid hialuronic. Tratament botox.Marire buze.
Telefon: 
0745.655.598
Adresa: 
Oradea, Str. Grigore Moisil nr.8 ,sc B ap 2
Localitate: