Denumire
Specialitate
Localitate

Clinici medicale Neamt


Cabinet medicina de familie.
Telefon: 
0744 521 658
Adresa: 
FARCASA-NEAMT
Localitate: 
Cabinet Recuperare medicala Piatra Neamt: kinetoterapie, fizioterapie, drenaj limfatic, reflexoterapie, diagnostic de specialitate, bioenergie si terapii complementare, masaj terapeutic si anticelulitic.
Telefon: 
0744270358
Adresa: 
str. Veseliei nr. 4 (zona Bradet - Maratei)
Localitate: 
Cabinete medicale - stomatologie generala; otorinolaringologie (ORL)
Adresa: 
Str. Libertatii Nr. 8 Ap. 1
Localitate: 
Laboratorul de analize medicale BIOTEST efectueaza servicii de analize medicale corespunzator urmatoarelor profile: Analize cu plata integrala, Analize decontate de casele de asigurari de sanatate CAS, Analize pe baza unor contracte cu firme din domeniul medical, Analize pentru controalele medicale la angajare si controale medicale periodice.
Telefon: 
0233/791006
Adresa: 
Str Eminescu Mihai
Localitate: 
Cabinet psihologic Institut Miron ofera: sedinte de psihoterapie, consultatii, tratamente, testari psihologice pentru angajare si testari auto. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.
Telefon: 
0233236146
Adresa: 
str. Mihai Eminescu, nr. 3, bl. D 4, sc. B, ap. 37 parter
Localitate: 
Cabinetul Individual de Kinetoterapie si Recuperare Medicala este un centru medical care se adreseaza atat celor bolnavi cat si celor sanatosi , adulti si copii. Ne adresam afectiunilor neurologice , reumatologice , ortopedice , chirurgicale , cardiovasculare patologiei infantile . Persoanele care se adreseaza cabinetului beneficiaza de o evaluare a aparatului neuro-mio-artro-kinetic , diagnostic functional , programe individualizate de kinetoterapie , consiliere psihologica si logopedie . Pentru persoanele sanatoase punem la dispozitie programe de kinetoterapie profilactica pentru evitarea...
Telefon: 
0233/622407
Adresa: 
str. Mihai Eminescu , nr. 1 , bl. D2 , sc. A , ap. 1
Localitate: