Denumire
Specialitate
Localitate

Cabinete medicale Pneumologie


Cabinet de PNEUMOLOGIE care va propune un diagnostic corect si un tratament adecvat, in conditii decente, pentru suferinta dvs. respiratorie.
Telefon: 
0752 00 51 61
Adresa: 
strada Nicolae Costin nr. 20 (cartier Moara de Vint)
Localitate: 
Cabinet multidisciplinar de boli toraco-pulmonare: chirurgie toracica, oncologie, pneumologie, cardiologie, medicina interna.
Telefon: 
0359 464510
Adresa: 
Splaiul Crisanei 14, Bloc C6
Localitate: 
CENTRUL MEDICAL SENARIUS situat in centrul orasului Cluj-Napoca a fost infiintat din dragoste pentru profesie, cu dorinta a stabili o relatie speciala medic-pacient. Noi punem la dispozitie cunostintele medicale, permanent actualizate, aparatura performanta ,multa rabdare si compasiune pentru a satisface doleantele pacientilor. Suntem o societate medicala privata , in plina dezvoltare, pe de-o parte cu o echipa tanara, dinamica, receptiva, sustinuta de partea cealalta de o echipa formata din medici cu experienta, care se dedica fiecarui pacient incercand sa ii ofere tratamentul adecvat,...
Telefon: 
0264596180
Adresa: 
CLINICILOR 36,CLUJ-NAPOCA
Localitate: 
Cabinetul de pneumologie Dr. Marţius Mihaela oferă următoarele servicii: - Consultații pneumologie; - Spirometrie simplă şi cu test de bronho-dilatație; - Diagnosticul şi tratarea tabagismului (renunţarea la fumat); - Diagnosticul apneei de somn şi inițierea terapiei cu CPAP; - Consiliere psihologică în tabagism şi în bolile pulmonare cronice.
Telefon: 
0729 815 719
Adresa: 
Str. Școlilor nr. 28, bl. D2, ap 2; Brăila
Localitate: 
Centru de reabilitare a cailor respiratorii si alergiilor cu ajutorul speleoterapiei intr-o salina mecanica cu o concentratie de mii de ori mai mare de aerosoli decat intr-o orice alta salina naturala sau artificiala.
Telefon: 
0767986330
Adresa: 
str. Maximilian Popper nr.27 (Unirii intersectie cu Traian) langa spitalul Caritas
Localitate: 
Medicine Concept este o clinica particulara ce incearca sa vina in ajutorul bolnavului cu diagnostice sigure,tratamente naturiste si rezultate cat mai bune
Telefon: 
021.252.35.35
Adresa: 
B-dul Pache Protopopescu nr.119 sector 2 Bucuresti
Localitate: