Titlu

Sisteme de transport pentru bebelusi: Ce sa alegeti?


Autor: george

Pentru a transporta bebelusul dumneavoastra, puteti alege un carucior sau puteti alege un sistem de transport. Producatorii acestor sisteme de transport folosesc designeri experimentati pentru a crea produse de top pentru mamicile ce vor sa fie in pas cu moda.Se poate spune ca pretul unui sistem de transport pentru bebelusi sa fie destul de scump. Luati insa in considerare faptul ca un sistem de transport include un carucior pentru copil si un scaun auto pentru bebelus.

Cumparand un sistem de transport pentru bebelusi beneficiati de urmatoarele avantaje:

  • Puteti pune bebelusulin masina, sa il transportati pana la o anumita destinatie; iar apoi puteti scoate bebelusul din masina si sa il plimbati cu caruciorul fara sa il treziti.
  • Un sistem de transport include mai multe elemente: un carucior, un scaun auto, un cos pentru transport manual.
  • Bebelusul este cu fata inspre dumneavoastra atunci cand il plimbati cu caruciorul.

Trebuie sa stiti ca nu este bine sa tineti bebelusul in scaunul auto pe o perioada indelungata de timp. Bebelusii trebuie sa poata sa se intinda pe spate si sa se miste in voie pentru a creste fara probleme. Trebuie, de asemenea, sa aveti grija ca scaunul auto sa se potriveasca in masina dumneavoastra. In caz contrar, este indicat sa achizitionati separat un carucior si un scaun auto.

Carucioarele traditionale au patru roti. Unele sisteme de transport pentru bebelusi au trei roti. Aceste sisteme de transport sunt menite celor care fac jogging. Rotile mari si cauciurile asigura confortul bebelusului in timp ce dumneavoastra faceti exercitii fizice. Luati insa in considerare faptul ca aceleasi roti mari si cauciucuri fac mai grea manevrarea caruciorului cand sunteti de exemplu la cumparaturi si trebuie sa va strecurati pe un culoar ingust.

Daca nu doriti sa cumparati un carucior intreg si nu doriti sa transportati manual scaunul auto, achizitionati un scaun auto si o rama de carucior ce se ataseaza acestuia. Rama se ataseaza partii inferioare a scaunului auto, lasandu-va astfel sa transportati bebelusul fara sa il scoateti din scaunul auto. Aceste rame sunt relativ ieftine. Cat timp folositi o rama puteti sa va ganditi mai bine ce carucior sa achizitionati.Inainte sa achizitionati un sistem de transport, ganditi-va cum veti folosi caruciorul si scaunul auto si cum aceste elemente vi se potrivesc dumneavoastra si bebelusului dumneavoastra.

Bibliografie

http://www.baby-health.net/articles/462.html