Ingrediente:1 pui (~500g), 1/2 morcov, 1 ceapa, 1 pahar cu lapte, 2 linguri faina, 2 linguri unt, 1/2 l apa, 1/2 pahare smantana, 1 legatura de verdeata, sare.
Mod de pregatire:
Fierbeti puiul.
Scoateti puiul si strecurati supa.
Adaugati ceapa, morcov si sare dupa gust. Lasati la fierb pana cand morvocul devine moale. In tot acest timp, dezosati puiul si taiati carnea marunt. Luati supa de pe aragaz si lasati-o la racit.
Adaugati laptele, smantana, faina, untul si puiul taiat marunt si amestecati pana obtineti o pasta omogena.
Asezonati cu smantana si verdeata dupa gust.
Ingrediente: 50g miel, 150g lapte, putin unt, 600 g apa, sare
Mod de pregatire:
Dezosati si spalati bine carnea de miel, dupa care puneti-o la fiert si apa rece.
Lasati carnea de miel sa dea intr-un clocot, dupa care acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic pana cand carnea se fragezeste. Adaugati laptele si lasati la fiert inca 3 minute.
Ingrediente: 2 morcovi, 20g spanac, 1/2 lingurite faina, putin unt, 1/4 pahar de lapte, 1/4 dintr-un galbenus de ou
Mod de pregatire: