Termen cautat
Grup alimente
Continut
Gust
Culoare
Forma
Textura
Altele criterii

Morcovi


Autor: george

Morcovul, este o rădăcină vegetală, de culoare portocalie. Partea comestibilă a plantei este tuberculul.

Valori Nutritive

  • *CZE% Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 40.98 calorii
  • 0.37%Total grasimi - 0.24g
  • 0.18%Grasimi saturate - 0.04g
  • -Grasimi polinesaturate - 0.12g
  • -Grasimi mononesaturate - 0.01g
  • -Calorii din lipide - 2.16
  • -Colesterol - 0.00
  • 2.87%Sodiu - 68.97mg
  • 3.20%Total carbohidrati - 9.57g
  • 11.19%Fibre - 2.80g
  • -Zaharuri - 4.74g
  • 1.86%Proteine - 0.93g
  • 336.06%Vitamina A - 16,802.63IU
  • 9.84%Vitamina C - 5.90mg
  • 3.30%Calciu - 32.98mg
  • 1.66%Fier - 0.30mg
  • -Energie - 171.46kj
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
i-MEDIC.ro