Termen cautat
Reteta

Dieta Fruit Flush


Autor: george

Ce este dieta Fruit Flush

Dieta Fruit Flush, cunoscuta si sub denumirea simpla de dieta cu fructe, promite sa va ajute sa slabiti pana la 5 kilograme mancand aproape numai fructe in mod frecvent. Conform lui Jay Robb, autorul cartii "Fruit Flush 3 Day Detox", consumand fructe timp de 3 zile va veti curata organismul si veti arde grasimea in plus. Substantele nutritive din fructe ajuta la dizolvarea acumularilor toxice iar apa si fibrele din fructe le elimina din organism. Dieta Fruit Flush va ajuta sa eliminati toxinele acumulate din alimentele procesate, ingredientele artificiale, alcool, mancarea de tip fast food si alte mancaruri nesanatoase.

Cand consumati fructe proaspete, legume si proteine slabe timp de 36 de ore, intrati inr-o stare de ardere a grasimilor care nu afecteaza masa musculara, spune Jay Robb. In alte cuvinte, veti slabi pentru ca ardeti grasime, nu pentru ca pierdeti masa musculara.

Totusi, expertii spun ca pierderea in greutate este in mare parte din lichide. Jay Robb este de acord, el spune ca urmand aceasta dieta foarte saraca in sodiu veti pierde pana la 5kg, iar jumatate din aceasta pierdere este reprezentata de lichide. Dar Robb spune ca piederea rapida in greutate ii motiveaza pe cei care vor sa isi tina greutatea sub control pe termen lung.

Ce puteti manca

  • Veti putea manca fructe proaspete, legume crude, shake cu proteine, si proteine slabe.
  • Nu puteti consuma lactate, cafeina, ceai, alcool, sucuri carbogazoase, legume gatite, sucuri naturale, grasimi, si dulciuri.
  • Includerea suplimentelor nutritive in alimentatie nu este recomandata.

Cum functioneaza dieta Fruit Flush

Dieta Fruit flush dureaza trei zile si presupune consumul de:

  • In prima zi veti consuma/bea shakeuri cu proteine o data la fiecare 2 ore, incepand de la ora 8 dimineata pana la ora 4 dupa-amiaza. La cina veti consuma legume crude si fructe.
  • In ziua a doua si a treia veti manca fructe proaspete o data la doua ore, plus o cina consistand din legume crude si o cantitate mica de proteine slabe sau un shake cu proteine.

Veti consuma intre 900 si 1000 de calorii pe parcursul celor 3 zile. In prima zi veti consuma intre 100-125 grame de proteine si aproximativ 500g de proteine in celelalte doua zile.

Jay Robb face diferenta intre dieta Fruit Flush de 3 zile si dieta cu fructe care dureaza 14 zile si care presupune consumul mai multor calorii. Robb sugereaza sa urmati dieta Fruit Flush o data pe saptamana timp de 12 saptamani sau 1-2 ori pe luna, pentru totdeauna sau oricand simtiti nevoia. Dupa terminarea dietei ar trebui sa aveti o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Ar trebui de asemenea sa faceti exercitii fizice in mod regulat.

Ce spun expertii despre dieta Fruit Flush

Pe parcursul celor 3 zile de dieta, numarul de calorii consumat este intre 800 si 1000. Expertii sunt de parere ca minimul de calorii pe care o persoana ar trebui sa il consume zilnic este de 1200. Atunci cand se consuma mai putin de 1200 calorii pe zi, organismul nu primeste toti nutrientii necesari iar persoana care urmeaza dieta ar trebui sa contracareze acest lucru cu simplimente alimentare, ori consumul de suplimente nu este recomandat de dieta.

O dieta atat de saracacioasa in calorii va duce in mod normal la pierdere de greutate, dar orice dieta cu 800-1000 calorii ar avea acelasi efect, indiferent de alimentele pe care le-am consuma. Expertii nu sunt de acord ca o dieta consituita din fructe are efecte detoxifiante. Expertii nu cred nici ca aceasta dieta ar avea efect pe termen lung in ceea ce priveste pierderea kilogramelor in plus.

Una dintre premisele dietei este ca in afara de fructe, celelalte alimente sunt o povara digestiva pentru organism. Expertii spun ca daca nu avem probleme gastrice, organismul nostru este perfect capabil sa digere o mare varietate de alimente.

Desi efectuarea de exercitii fizice pe parcursul dietei nu este incurajata intrucat aportul caloric este foarte scazut, este totusi incurajata efectuarea de exercitii fizice dupa terminarea dietei. Expertii apreaciaza acest lucru.

Imagini

Comentarii

In privinta dietei,totul este la modul general sau poate fi personalizata in functie de persoana si corpul acesteia? Si,shake-urile,ce anume ar fi indicat sa contina?   Multumesc