Termen cautat
Reteta

Dieta Thin for Life


Autor: george

 

Ce este dieta Thin for Life

Experta in nutritie Ann M. Fletcher, care a consiliat sute de oameni cu probleme de  greutate, este cea care a creat dieta Thin for Life (in traducere libera „slab pe viata”). Dieta este prezentata in cartea cu acelasi nume. Totusi, cartea se concentreaza mai putin pe dieta si mai mult pe povestile de succes ale „maestrilor in pierderea in greutate.” Acesti maestri sunt persoane care au reusit sa piarda aprox. 10kg si au reusit sa mentina greutatea sub control (kilogramele pierdute nu au revenit pe o perioada minima de 3 ani). Fletcher prezinta citate din mai mult de 200 de interviuri luate unor astfel de maestri, interviuri in care acesti maestri impartasesc secretul succesului lor.

„Cine altcineva sa va spuna cum sa pierdeti permanent din greutate decat persoanele care chiar au reusit sa faca asta?” spune Fletcher.

In carte sunt prezentate „10 Chei spre Succes” bazate pe informatia obtinuta de la acesti maestri in pierderea in greutate. Cartea prezinta si retetele preferate ale acestora.

Ce puteti manca

„Nu trebuie sa va infometati, sa cumparati mancaruri de lux sau sa va feriti de dulciuri si asa zisele junk food,” spune Fletcher. Ea vorbeste de mancatul echilibrat care presupune reducerea caloriilor si a grasimilor incat sa corespunda cantitatilor recomandate pentru inaltimea dumneavoastra.

Fletcher vorbeste si despre un plan pe sase saptamani: in fiecare saptamana introduceti in alimentatie un segment al Piramidei Alimentare.

Cum functioneaza dieta Thin for Life

Fletcher prezinta „10 Chei spre Succes” bazate pe informatia obtinuta de maestrii in pierderea in greutate. Acestea sunt:

 

 
   
 1. Credeti ca puteti deveni slabi pe viata.

 2. Lauti fraiele in propiile maini, alegeti o metoda care sa va ajute sa dati jos kilogramele in plus. Incepeti sa faceti decizii zilnice legate de mancare.

 3. Faceti lucrurile in stilul dumneavoastra.

 4. Acceptati ca nu puteti manca orice doriti. Invatatati sa va placa alimentele sarace in grasimi.

 5. Monitorizati-va greutatea.

 6. Invatati sa va controlati dialogul mental pozitiv.

 7. Exercitiile fizice reprezinta cea mai buna metoda de a va mentine greutatea sub control.

 8. Invatati cum sa faceti fata stresului fara sa recurgeti la mancare. Nu mancati din motive emotionale.

 9. Echilibrati-va stilul de viata.

 10. Sprijinul celor apropiati este important daca vreti sa aveti succes si sa va mentineti greutatea sub control pe termen lung. 11.  

 

 

 


Ce spun expertii despre dieta Thin for Life

Expertii spun ca Fletcher prin dieta Thin for Life transmite un mesaj foarte pozitiv. Statisticile spun ca dintre cei care urmeaza o dieta, orice dieta, aproape 80% pun inapoi kilogramele pierdute. Dar 20% reusesc sa isi mentina greutatea sub control. Fletcher pune intrebarea „cum au reusit?” apoi ne prezinta povestile lor de succes.

Dieta Thin for Life nu este o solutie rapida, este o schimbare a stilului de viata in bine.

 

 

Imagini