Termen cautat
Reteta

Dietele posturi cu sucuri


Autor: george

 

Ce sunt dietele posturi cu sucuri

Dietele posturi cu sucuri si legume sunt folosite pentru a da jos kilogramele in plus, pentru a energiza si pentru a detoxifia organismul.

Dietele posturi cu sucuri nu sunt menite ca o solutie de pierdere in greutate pe termen lung. De fapt, multi dintre cei care au creat diete pe baza de sucuri spun ca acestea nu ar trebui folosite ca un program de pierdere in greutate, ci ca un program de detoxifiere.

Majoritatea dietelor posturi cu sucuri cu sucuri tin intre 1 si 5 zile. In aceasta perioada nu aveti voie sa consumati decat sucuri naturale de fructe sau legume, uneori diluate cu apa distilata. Sunt preferate sucurile organice, proaspat stoarse, care nu contin sare, zahar sau aditivi.

Avantajele dietelor posturi cu sucuri
 

 

 
   
 • Usor de urmat, deoarece alegerile alimentare sunt foarte limitate.

 • Sucul, singurul lucru pe care il puteti consuma, este foarte sanatos.

 • Deoarece consumul de calorii este foarte scazut, veti pierde repede din greutate. Dar pierderea in greutate nu este obiectivul principal al acestor posturi. Este sunt menite sa intinereasca, sa detoxifice si sa vindece organismul.

 • Multi dintre cei care au urmat un astfel de dieta post spun ca s-au simtit improspatati si energizati. •  

 

 

 


Dezavantajele dietelor posturi cu sucuri
 

 

 

 
   
 • Va puteti simti slabiti si dezorientati deoarece consumati foarte putine calorii, zero proteine, carbohidrati complexi si grasimi.

 • Trebuie sa fiti foarte hotarati ca sa urmati un astfel de post. Veti simti tot timpul senzatia de foame. Foarte multa foame.

 • Nu ar trebui sa urmati un post cu sucuri mai mult de 5 zile – deci nu sunt o metoda pe termen lung de pierdere in greutate.

 • De obicei kilogramele pierdute revin foarte curand dupa incetarea postului.

 • Din motive inca neintelese de experti, cei care urmeaza astfel de posturi resimt o durere foarte intensa de cap. •  

 

 

 


Sunt dietele posturi cu sucuri pentru mine?

Durata – intre 1 si 5 zile
Restaurante – puteti iesi in oras la restaurant doar daca aveti de gand sa consumati un suc.
Alcool – nu, nu aveti voie sa consumati bauturi alcoolice.
Cafeina – nu, nu aveti voie sa consumati cafeina.
Mancaruri speciale – veti avea nevoie de fructe si legume organice si de un storcator de fructe pentru a va face singuri suc. Sau va trebui sa cumparati sucuri naturale organice din comert.
Efectul asupra familiei – Veti resimti o senzatie de slabiciune, dureri de cap, si nu veti putea face mai nimic. Deci are un impact negativ asupra restului familiei.

Ce spun expertii despre dietele posturi cu sucuri

Dietele posturi cu sucuri nu sunt solutia ideala pentru a da jos kilogramele in plus. Kilogramele pe care le pierdeti pe durata dietei vor reveni imediat dupa incetarea acesteia.

 

 

Imagini