Termen cautat

Briosa cu banane si stafide


Autor: george
Numar portii:6

Instructiuni

 

1. Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.

 

 

2. Puneti intr-un castron zahar, praf de copt, sare si faina. Amestecati bine.

 

 

3. Adaugati ulei, lapte, banane si vanilie. Amestecati pana cand faina este umeda.

 

 

4. Adaugati stafide.

 

 

5. Dati cu spray de gatit o tava, folositi o tava speciala pentru briose, sau folositi hartie de briose. Umpleti cupele de briose cu aluat pe 2/3.

 

 

6. Lasati la cuptor timp de 15-20 minute sau pana cand capata o culoare auriu-maronie.

 

Ingrediente

 

Jumate de ceasca de zahar

 

 

1 lingurita de praf de copt

 

 

Un sfert de lingurita de sare

 

 

Trei sferturi de ceasca faina

 

 

Trei sferturi de ceasca faina din cereale integrale

 

 

Un sfert de ceasca ulei vegetal

 

 

Un sfert de ceasca lapte degresat

 

 

2 banane medii, maruntite (1 ceasca)

 

 

1 lingurita de vanilie

 

 

O treime de ceasca stafide (optional)