Termen cautat

Crispy Chicken Nuggets


Autor: george
Numar portii:4

Instructiuni

 

1. Preincalziti cuptorul la 230C.

 

 

2. Taiati puiul in bucati de 2.5cm

 

 

3. Intr-un bol mic, bateti ou, miere si mustar cu o furculita.

 

 

4. Intr-un bol mediu, puneti fulgii de porumb si amestecati cu piper.

 

 

5. Inmuiati puiul in mixtura de ou si apoi rulati puiul in fulgii de porumb pana cand carnea este acoperita.

 

 

6. Puneti puiul pe o tava neunsa cu ulei si lasati la cuptor timp de 15 minute. Serviti cu dip-ul dumneavoastra preferat (optional).

 

Ingrediente

 

350g piep de pui dezosat, fara piele

 

 

1 ou, batut usor

 

 

1 lingura miere

 

 

1 lingurita mustar preparat

 

 

2 cesti fulgi de porumb, maruntiti

 

 

1 lingura piper negru macinat