Termen cautat

Fasole neagra si orez


Autor: george
Numar portii:4

Instructiuni

 

1. Preparati sote ceapa si usturoiul in ulei vegetal timp de aproximativ 3 minute.

 

 

2. Adaugati broccoli, fasole si orez. Acoperiti si gatiti, amestecand din cand in cand, pana cand brocolli capata o culoare verde itensa.

 

 

3. Adaugati prin amestecare, cu grija, rosie si cilantro.

 

 

4. Presarati branza peste mixtura si lasati sa se topeasca.

 

Ingrediente

 

1 1/2 linguri ulei vegetal

 

 

1/2 ceapa medie, maruntita

 

 

2-3 catei de usturoi, pisati sau maruntiti bine

 

 

2 cesti orez gatit, la temperatura camerei

 

 

500g fasole neagra sau 2 cesti fasole neagra gatita in casa

 

 

1 ceasca broccoli, maruntit

 

 

1 ceasca rosie, maruntita

 

 

1/2 ceasca branza mozzarela, data prin razatoare

 

 

2 linguri cilantro proaspat, maruntit