Termen cautat

Fiertura de fasole neagra si varza


Autor: george
Numar portii:6

Instructiuni

 

1. Incalziti uleiul intr-o tigaie mare si preparati saute ceapa si praz timp de 3 minute. adaugati usturoi si paprika si continuati sa pregatiti legumele saute timp de 2 minute.

 

 

2. Adaugati majoram sau cimbru, cartofi, fasole, amestec de legume si dati intr-un clocot. Reduceti intensitatea flacarii, acoperiti tigaia cu un capac si lasati la fiert timp de 10 minute sau pana in momentul in care cartofii sunt fierti.

 

 

3. Adaugati varza sau arpagic, sare si piper dupa gust.

 

 

4. Lasati sa fiarba la foc mic timp de 5 minute.

 

Ingrediente

 

2 linguri ulei de masline

 

 

1 ceapa mare, taiata marunt

 

 

1 praz, taiat marunt

 

 

3 catei usturoi, tocati

 

 

1 lingura paprika

 

 

2 linguri majoram sau cimbru proaspete si taiate marunt

 

 

1 1/4 linguri cartofi, taiati in bucati mari

 

 

1 conserva (400 grame) fasole neagra

 

 

3 1/2 amestec legume cu putin sodiu

 

 

200 grame varza sau arpagic, dat prin razatoare