Termen cautat

Mancarica de somon


Autor: george
Numar portii:6

Instructiuni

 

1. Taiati somonul in bucati de marime medie.

 

 

2. Intr-o tigaie de marime medie incalziti uleiul si pregatiti ceapa, cartofi si telinasaute timp de 5 minute. Adaugati apa si lasati la fiert pana cand cartofii devin moi.

 

 

3. Adaugati faina, ardei, marar, lapte si somon. Lasati la gatit pana cand supa se ingroasa, apoi reduceti intensitatea flacarii si lasati sa fiarba la foc mic, amestecand ocazional.

 

 

4. Adaugati branza si patrunjel.

 

Ingrediente

 

500g file somon, dezosat si fara piele

 

 

1 ceasca ceapa, maruntita

 

 

1 ceasca cartofi, maruntiti

 

 

1/4 ceasca telina, maruntita

 

 

1 lingura ulei

 

 

2 linguri apa

 

 

2 linguri faina

 

 

1/4 lingurita piper

 

 

1/4 lingurita marar uscat

 

 

1 conserva (aprox. 200g) rosii innabusite

 

 

2 conserve (aprox. 350g) lapte degresat evaporat

 

 

1/2 ceasca branza mozzarela data prin razatoare

 

 

2 linguri patrunjel proaspat, maruntit