Termen cautat

Mostaccioli si fasole


Autor: george
Numar portii:6

Instructiuni

 

1. Pregatiti si scurgeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

 

 

2. Pulverizati pe suprafata unui vas spray pentru gatit cu un continut scazut de grasimi. Bagati la cuptor ardei rosi, sparanghel, ceapa si usuturoi timp de 6 minute.

 

 

3. Adaugati rosii, supa si rozmarin si amestecati pana la omogenizare.

 

 

4. Fierbeti continutul rezultat la foc mic timp de 3 minute, fara capac.

 

 

5. Adaugati spanac si fasole cannellini si fierbeti la foc mic pana cand frunzele de spanac isi schimba culoarea.

 

 

6. Amestecati legumele cu pastele si presarati parmezan dupa gust.

 

Ingrediente

 

3 cesti mostaccioli negatite

 

 

2 ardei rosii de marime medie, curatati si maruntiti

 

 

300 g sparanghel

 

 

1 ceapa de marime medie, maruntita (1/2 ceasca)

 

 

2 catei de usturoi, maruntiti

 

 

1 converva rosii maruntite, in suc propriu

 

 

1/2 ceasca supa de legume sau pui cu uncontinut scazut de sodiu

 

 

1 lingura rozmarin proaspat, maruntit sau 1/2 lingurita frunze de rozmrin, sfaramate

 

 

2 cesti frunze de spanac, proaspete

 

 

1 ceasca fasole cannellini