Termen cautat

Naut grecesc si spanac


Autor: george
Numar portii:4

Instructiuni

 

1.Intr-o tigaie mare pregatiti saute ceapa si usturoi timp de 2 minute.

 

 

2. Adaugati naut si marar si lasati sa se pregateasca timp de 5 minute.

 

 

3. Adaugati spanac, presarati zeama de lamaie si ingredientele si acoperiti cu un capac.

 

 

4. Lasati pe aragaz pentru 5 minute, amestecand ocazional. Se serveste cald.

 

Ingrediente

 

1 ceapa mare, curatata si taiata marunt

 

 

2 catei de usturoi, pisati sau maruntiti

 

 

2 lingurite ulei

 

 

2 cesti naut pregatit sau 1 conserva (aprox. 400g) fasole garbanzo, conserva scursa si fasolea spalata

 

 

2 linguri marar proaspat, taiat marunt

 

 

250g spanac proaspat, curatat si taiat marunt

 

 

2 linguri suc de lamaie