Termen cautat

Pho - Supa vietnameza de taitei cu carne de vaca


Autor: george
Numar portii:6

Instructiuni

 

1.Intr-o tigaie pentru supa, mare, adaugati supa, ceapa, ghimbir, scortisoara, anison in forma de stea, piper si usturoi. Lasati amestecul sa dea in clocot, reduceti intensitatea flacarii si lasati, timp de 1 ora, sa fiarba la foc mic, amestecand ocazional.

 

 

2. Aranjati ingredientele pentru garnitura in fiecare bol de supa.

 

 

3. Lasati taiteii in apa (fara a-i fierbe) timp de 15 minute, apoi asezati o cantite egala de taitei in fiecare bol pentru supa si acoperiti-i cu bucati de carne de vita.

 

 

4. Turnati supa fierbinte peste taitei si carne de vita (bucatile de vita trebuie sa se "gateasca" in supa).

 

 

5. Adaugati ingredientele pe care le doriti.

 

Ingrediente

 

Aprox. 4l supa de vita cu putin sodiu

 

 

2 cepe mari, feliate subtire

 

 

6 felii ghimbir proaspat

 

 

1 bat scortisoara

 

 

1 anason stea

 

 

1 lingurita boabe de piper

 

 

2 catei de usturoi, curatati si pisati

 

 

500g muschi de vaca, feliat subtire

 

 

2 pachete aprox. 200g taitei de orez uscati

 

Comentarii