Termen cautat

Pilaf de orez cu legume


Autor: george

Instructiuni

 

1. Intr-o tigaie de dimensiune medie amestecati supa, ceapa, linte, orez, apa si zeama de lamaie. Dati intr-un clocot, apoi fierbeti la foc mic acoperind tigaia cu un capac timp de 15 minute.

 

 

2. Adaugati zucchini si/sau dovlecel de vara si morcov si fierbeti la foc mic timp de 5 minute.

 

 

3. Intr-o tigaie de dimensiune medie turnati ulei de masline si pregatiti vinetele si usturoiul timp de 8-10 minute sau pana cand vinetele se inmoaie.

 

 

4. Luati amestecul de linte de pe foc si lasati-l sa se racoreasca timp de 5 minute.

 

 

5. Adaugati amestecul de vinete, rosii si busuioc.

 

 

6. Dupa gust, presarati parmezan.

 

Ingrediente

 

1 conserva supa de pui cu sodiu redus

 

 

1 ceapa de marime medie, taiata marunt

 

 

1/2 ceasca linte uscata, scursa de apa si clatite

 

 

1/2 ceasca orez cu bob lung, negatit

 

 

1/4 ceasca apa

 

 

1 lingurita zeama de lamaie

 

 

1 1/2 cesti zucchini si/sau dovlecel de vara

 

 

1 morcov de marime medie, taiat marunt

 

 

1/2 vinata mica, decojita si taiata in bucati

 

 

2 linguri ulei de masline

 

 

3 rosii prunisoare, taiate in bucati

 

 

1/4 ceasca busuioc proaspat, taiat marunt