Termen cautat

Pui Tikka


Autor: george
Numar portii:4

Instructiuni

 

1. Taiati puiul in cuburi de aprox. 3cm. Presarati sare si suc de lamaie.

 

 

2. Intr-un bol mic, amestecati toate ingredientele pentru marinata. Amestecati bine.

 

 

3. Puneti puiul pe tepuse. Ungeti puiul cu marinata apoi acoperiti si lasati la marinat in frigider pentru cel putin 2 ore.

 

 

4. Pregatiti gratarul.

 

 

5. Gatiti puiul pe gratar timp de 15-20 minute, intorcandu-l frecvent pana cand este gata.

 

 

6. Intr-un bol mic, pregatiti sosul de cufundat prin combinarea iaurtului si mentei.

 

Ingrediente

 

Ingrediente generale

 

 

4 piept pui fara piele, dezosat

 

 

1/2 lingurita sare

 

 

4 linguri suc de lamaie proaspat

 

 

Marinata

 

 

2/3 ceasca iaurt natural

 

 

2 catei de usturoi, pisati

 

 

3cm din o radacina de ghimbir proaspat, maruntit

 

 

1 lingurita chimion macinat

 

 

1 lingurita praf chili

 

 

1/2 lingurita coriandru macinat

 

 

1/2 lingurita sofran de India macinat